دهیاری روستای مورود
معرفی خدمات دهیاری ، اطلاعیه هاواخبار روستا

باسلام و احترام :

جهت ارتباط با مدیریت وبلاگ ودهیار محترم لطفا پیامها و درخواست های خود را به آدرس اینترنتی زیر ارسال فرمایید.


mahdi_moslemi72@yahoo.com

Ali.rahmani1355@yahoo.com


با تشکر : مدیریت وبلاگ





تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود

با سلام واحترام ،

از تمامی دوست داران و مشتاقان دعوت به عمل می آید تا ما را در انجام هرچه بهتر وظایف خود در راستای سربلندی مورود عزیز یاری نمایند.

لذا صمیمانه خواهشمندیم هرگونه مطلب ، عکس ، مقاله، خبر ،خاطره ، داستان ،فیلم و ..... را که در اختیار دارید و در رابطه با روستای عزیزمان میباشدرا به آدرسهای اینترنتی زیر ارسال کرده  و ما را در راستای عمران و آبادی روستا یاری نمایید.

 

ایمیل:

 

 

Ali.rahmani1355@yahoo.com

mahdi_moslemi72@yahoo.com

 

باتشکر ، دهیاری مورود

 

 




تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود

با عرض ادب خدمت شما همشهریان عزیز به اطلاع میرسانیم : جهت ارتقاء سطح خدمات ،  تسریع انجام ورسیدگی به امور ، لطفا اگر درخواستی از دهیاری یا شکایت خاصی در داخل روستا یا نارضایتی در امر انجام امور دارید لطفا در قسمت نظرات اطلاعیه ها برای ما بفرستید تا در اسرع وقت و به نحو احسن به درخواست شما بررسی شود. لازم به ذکر است در هنگام عرض درخواست ذکر نام و نام خانوادگی ،توضیحات کامل  ، شماره تلفن و حدالامکان ایمیل جهت بر رسی و پاسخ به درخواست شما الزامی است.

با تشکر فراوان : دهیاری مورود




تاریخ: برچسب:1,
ارسال توسط دهیاری مورود

بقیه عکس ها در ادامه مطلب



ادامه مطلب...
تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود

با سلام :

لطفا درقسمت نظرات  انتقادات و پیشنهادات خودرا بنویسید تا ما را در کامل کردن این وبلاگ و خدمت رسانی بهتر یاری فرمایید.

با تشکر : مدیریت وبلاگ




تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود

در حال حاضر فرماندهی پایگاه شهید رضاعلی حسینی مورود را جناب آقای حسین رحمانی بر عهده دارد.




تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود

معرفی اعضای شورای اسلامی روستای مورود :

محرمعلی رحمانی مورودی

ناصر رحمانی مورودی




تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود



تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود



تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود



تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود



تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود

 

مردم این روستا هم مثل تمام اهالی روستا های دیگردر ایام ماه محرم طبق رسوماتی که داشتند برنامه هایی را برای روزهای مختلف ماه محرم به خصوص دهه اول تدارک می دیدندو به عزا داری مشغول می شدند .

 

در صبح روزهای تاسوعا و عاشورا دسته ای را تشکیل می دادند . این دسته از مقابل مسجد روستا به سمت مزارشهدا به راه می افتاد وتا مقابل مزار شهدا به یاد سرور و سالار شهیدان سینه زنی می کردند .این دسته دو باره به مسجد باز می گشت و بعد از عزاداری و روضه خوانی و خواندن نماز جماعت بر طبق رسمی که داشتند با مجمه های غذایی که از هر خانه اورده شده بود پذیرایی می شدند.درغروب عاشورا مراسم شام غریبان برگزار می شد . در این مراسم افراد به دو دسته(محله بالاو محله پایین)تقسیم می شدند.و پس از بر گزاری مراسم شام غریبان و نماز جماعت( یک سال مردم محله بالاتوسط مردم محله پایین و یک سال مردم محله پایین توسط مردم محله بالا)به صرف شام دعوت می شدند.




تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود

روستای مورود سرشار از جاذبه های گردشگری است. آب و هوای بسیار خوب ، محصولات کشاورزی ، آب معدنی (وجود چشمه های متعدد) ، طبیعت بکر ، از جاذبه های گردشگری هستند. یکی از مهمترین این جازبه ها وجود قله منار (گله وی : نام دیگر منار به زبان محلی ) است و در فصول مختلف سال میزبان کوهنوردان  میشود ومشهوریت خاصی هم در رشته کوه های البرز دارد.

دامنه های واصل قله منار(گله وی) به روستای مورود(شرقی_شمالی_غربی)به دلیل شیب مناسب ان قابل صعود می باشد.دامنه های شمالی و غربی ان دارای باد بیشتری می باشدبه همین دلیل صعود به قله در زمستان بهتر است از دامنه شرقی ان انجام شود.




تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود

در قدیم دامپروری یکی از اصلی ترین راه های درآمدزایی برای این روستا بوده است. اما هرچقد زمانه به سوی آینده پیش آمد ، رفته رفته این شغل به علت شهرنشینی  خانوارهای روستا تغریبا رو به کاهش شد.در حال حاضر تعدادی از افراد بازنشسته روستا همچنان رو به دامپروری آورده و مشغول این کار هستند و با این کار بخشی از مایحتاج زندگی خودرا فراهم می کنند. از محصولات دامی این روستا میتوان از پرورش گوسفند نام برد که محصولات لبنیاتی آن بین مردم روستا به فروش میرسد. یکی دیگر از محصولات این روستا پرورش زنبور عسل است که عسل های واقعا طبیعی را به بار می آورند. زنبور داران کندوهای عسل خودرا از فصل بهار تا فصل پاییز در روستا نگهداری میکنند و در زمستان به علت سرمای شدید ، کندوهارا به مناطق گرمتر انتقال می دهند. فراموش نشود که شخص محترم دهیار ،خود یکی از مهمترین قطب های پرورش زنبور عسل و تولید عسل های طبیعی در این روستا می باشد.




تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود

در حال حاضر امروزه روستای مورود محصولات کشاورزی مختلف ونمونه وبا کیفیت بسیار عالی به بازار عرضه میکند.

در روستای مورود میوه های زیادی کشت میشود از جمله ( آلبالو ، گیلاس ، سیب ، زردآلو، آلو ، هلو ، ازگیل ، گلابی ، گردو و ... ) نام برد. فراموش نشود که محصول سیب سرخ مورود در جاده چالوس معروف  و زبانزد خاص و عام است.




تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود


نام و نام خانوادگی : علی رحمانی مورودی

نام پدر : محمد رسول

تاریخ تولد : سال 1355

متولد: کرج ، روستای مورود

میزان تحصیلات : لیسانس مدیریت برنامه ریزی

سوابق شغلی :  کارشناس مددکاری بنیاد شهید و امور جانبازان و ایثارگران شهرستان شهریار و مدیر روابط عمومی بنیاد شهید و امور جانبازان و ایثارگران شهرستان شهریار ، کارشناس فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان کرج ، کارشناس تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان شهریار و مدیر روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان شهریار.

 




تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود

موقعیت جغرافیایی

دهی است از دهستان ارنگه بخش اسارا ,شهرستان کرج ,واقع در 38هزار گزی شمال خاوری کرج با 1300تن سکنه اب ان روستا از چشمه سارها مورد استفاده قرار می گیرد .

موقعیت منطقه

روستای مورود در 35 کیلو متری جاده کرج_چالوس قرار دارد.این روستا با یک جاده اسفالت که حدود 5 کیلو متر طول دارد به جاده چالوس وصل می شود.برای رفتن به این روستا می توان از تاکسی های خطی که در میدان کرج قرار دارد استفاده کرد.ارتفاع روستا مورود حدود 2100 مترمی باشد . در مسیر رفتن به روستا می توانید در سمت چپ مسیر به دنبال یک ابشار زیبا و بلند باشید.همچنین در نزدیکی روستا در سمت راست در کنار جاده یک چشمه وجود دارد.در سمت جنوب شرقی روستا قله _منار ( گله وی) با ارتفاع تقریبی3520واقع شده است.این قله حد فاصل بین این روستا و روستا واریان و سی جان است.در گذشته نه چندان دور راه ارتباطی این روستا با تهران ازسمت شرق روستادر مجاورت کوه های لانیز(حلی ورک)سی جان و سنگان بود.

طبیعت روستا

در داخل دره مورود رود خانه ای میباشد که در تمام فصول سال اب دارد. تقریبا اکثر شیار های کوه دارای شاخه هایی از چشمه های جوشان می باشد که همگی به رودخانه اصلی منتهی می شوند که از ان برای ابیاری باغ هاو... استفاده می کنند و مازاد اب مصرفی به سمت سد امیر کبیر جاری می شود.در اردیبهشت ماه نیز دامنه هایی پر از گلهای زرد و لاله قرمز مشاهده خواهید کرد.

 




تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود

مدیریت وبلاگ

با عرض سلام و خسته نباشید :

1- به اطلاع شما عزیزان بازدیدکننده میرساند : برای دسترسی به مطالب وبلاگ لطفا به قسمت موضوعات در سمت  راست صفحه مراجعه فرمایید.

 

2 - مهمترین بخش سایت قسمت اطلاعیه است که حتما از شما عزیزان درخواست میشود بازدید فرمایید.


 

3- نظر های بی ربط و توهین آمیز به هیچ صورتی تایید و به نمایش داده نمی شوند. خواهشمند است از ارائه این گونه نظرات جدا خودداری فرمایید.




تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود

 


وظایف

ماده 10: وظایف تفضیلی دهیار و دهیاری جهت اداره و حفظ توسعه پایدار روستا بر اساس قانون شوراها و با رعایت قوانین و مقررات مربوط به شرح زیر است:

1ـ بهبود وضع زیست محیطی روستا.

2ـکمک به شورا در خصوص بررسی و شناخت کمبودها ، نیازها و و نارسایی های اجتماعی ، اقتصادی ، عمرانی ، بهداشتی ، فرهنگی ، آموزشی و امور رفاهی روستا و تهیه طرح ها و پیشنهادهای اصلاحی و عملی در زمینه های یاد شده و ارائه آن به مسئولان ذی ربط جهت اطلاع و برنامه ریزی و اقدام لازم.

3ـ تشویق و ترغیب روستاییان به انجام اقدامات لازم در جهت رعایت سیاست های دولت.

4ـ مشارکت و همکاری با شورا در جهت پی گیری اجرای طرح های عمرانی اختصاص یافته به روستا .

5ـ همکاری موثر با سازمان ثبت احوال در جهت ثبت موالید و متوفیات و تهیه آمار مربوط.

6ـ تامین اراضی مورد نیاز مرتبط با اهداف و وظایف دهیاری پس از اخذ مجوز قانونی.

7ـ همکاری موثر با مسئولان ذی ربط در جهت حفظ و نگهداری منابع طبیعی واقع در محدوده قانونی و حریم روستا .

8ـ تشویق و ترغیب روستاییان به توسعه صنایع دستی و اهتمام به ترویج، توسعه و بازاریابی محصولات کشاورزی و دامی روستا.

9ـ اجرای مصوبات شورا.

10ـ همکاری با نیروی انتظامی و ارسال گزارش پیرامون وقوع جرایم و اجرای مقررات خدمت وظیفه عمومی ، حفظ نظم عمومی و سعی در حل اختلافات محلی.

11ـ اعلام فرامین و قوانین دولتی مربوط و پیگیری حسن اجرای آن ها .

12ـ مراقبت ، حفظ و نگهداری اموال و تاسیسات عمومی در اختیار دهیاری.

13ـ همکاری با سازمان ها و نهاد های دولتی و ایجاد تسهیلات لازم برای ایفای وظایف آن ها.

14ـ مراقبت بر اجرای مقررات بهداشتی و حفظ نظافت و ایجاد زمینه مناسب برای تامین بهداشت محیط.

15ـ ارسال گزارش های درخواست شده به شورا در موعد مقرر توسط دهیار.

16ـ حضور دهیار درزمان و مکان مقرر و پاسخگویی به سوالات در صورت تقاضای شورا.

17ـ ارسال گزارش ماهانه فعالیت های دهیاری برای شورا و رونوشت آن به بخشداری .

18ـ تهیه تعرفه عوارض با همکاری شورا و ارائه آن به شورای اسلامی بخش به منظور تصویب و طی سایر مراحل قانونی.

19ـ وصول عوارض مصوب مراجع قانونی و مصرف آن در موارد معین.

20ـ مراقبت بر وضعیت بهداشتی گرمابه ها، نانوایی ها ، قصابی ها، قهوه خانه ها و فروشگاه های مواد غذایی و بهداشتی بر اساس ضوابط و مقررات مربوط و معرفی اماکن غیر بهداشتی به مسئولان ذی ربط.

21ـ برآورد، تنظیم و ارائه بودجه سالانه دهیاری و متمم و اصلاح آن به شورا جهت تصویب.

22ـ اهدا و قبول اعانات و هدایا به نام روستا با تصویب شورا.

23ـ فراهم نمودن زمینه ایجاد خیابان ها ، کوچه ها ، میدان ها ، پارک ها ، فضاهای سبز ، ورزشی و آموزشی مراکز تفریحی عمومی و مجاری آب و توسعه معابر و اجرای آن ها از طریق دهیاری و همکاری در زمینه طرح بهسازی روستا .

24ـ تنظیف ، نگهداری و تسطیح معابر و انهار عمومی و مجاری آب ها و فاضلاب و لایروبی قنوات مربوط به روستا و تامین آب و روشنایی در حد امکان.

25 ـ کمک در احداث تاسیسات تولید و توزیع آب ، برق ومخابرات و تعیین نرخ آن در روستا تا زمان اقدام مراجع ذی ربط (وزارتخانه های جهاد کشاورزی ، نیرو ، پست و تلگراف و تلفن و شرکت آب و فاضلاب روستایی).

26ـ مراقبت بر بهداشت ساکنان روستا و تشریک مساعی با وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برای واکسیناسیون در جهت پیش گیری از بیماریهای واگیر.

27ـ جلوگیری از تکدی گری و واداشتن متکدیان به کار.

28ـ انجام معاملات دهیاری اعم از خرید وفروش اموال منقول و غیرمنقول ، مقاطعه ، اجاره و استجاره.

29ـ ایجاد و سازماندهی غسالخانه و گورستان و تهیه وسایل حمل اموات و مراقبت در انتظام امور آن ها.

30ـ اتخاذ تدابیر لازم برای حفظ روستا از خطر سیل و حریق و رفع خطر از بناها و دیوارهای شکسته و خطرناک واقع در معابر و اماکن عمومی و تسطیح چاه ها و چاله های واقع در معابر بر اساس مصوبات شورا.

31ـ همکاری در جلوگیری از شیوع بیماریهای انسانی و حیوانی واگیر و مشترک انسان و دام ، اعلام مشاهده این گونه بیماریها به مراکز بهداشتی درمانی و دامپزشکی محل یا سایر مراکز ذی ربط ، اهتمام به دور نگهداشتن بیماران مبتلا ، معالجه و دفع حیوانات مبتلا به امراض واگیر ، بلاصاحب یا مضر.

32ـ تشریک مساعی با سازمان میراث فرهنگی درحفظ بناها و آثار باستانی روستا و همکاری با مسئولان ذی ربط برای اداره ، احداث ، نگهداری و بهره برداری از تاسیسات عمومی ، اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی ، ورزشی و رفاهی مورد نیاز روستا در حد امکانات .

33ـ صدور پروانه برای ساختمان هایی که در محدوده قانونی روستا ساخته می شوند با رعایت مقررات مندرج در آیین نامه مربوط به استفاده ازاراضی احداث بنا و تاسیسات در خارج از محدوده قانونی و حریم شهرها موضوع تصویب نامه شماره 4940 مورخ 22/2/1355 و سایر مقررات.

34ـ همکاری با شورای بخش و بخشداری به منظور بررسی و صدور پروانه های کسب.

35ـ معرفی خانواده های بی سرپرست و بی بضاعت به سازمان بهزیستی کشور و کمیته امداد امام خمینی و مساعدت به آن ها در حد امکانات.

36ـ همکاری در نگهداری و تسطیح راه های واقع در حریم اراضی روستا از طریق خودیاری اهالی روستا و دستگاه های ذی ربط.

37ـ مساعدت و همکاری با کشاورزان در جهت معرفی محصولات کشاورزی و تولیدات صنعتی و صنایع دستی روستا در مراکز شهری و نمایشگاه های ذی ربط.

38ـ پیگیری و مساعدت در جهت ایجاد موسسات خیریه و صندوق های قرض الحسنه و موسسات فرهنگی .

39ـ همکاری با واحدهای امدادرسانی در هنگام وقوع حوادث و سوانح غیرمترقبه و بلایای طبیعی .

40ـ گزارش پیشرفت یا عدم پیشرفت فیزیکی طرح ها به شورا و بخشدار و پیشنهاد راه کارهای مناسب برای تسریع در اجرای آن ها در جهت اجرای بند (هـ) ماده (68) قانون شوراها.

41ـ همکاری با دستگاههای ذی ربط در جهت تهیه و اجرای طرح هادی روستا و تهیه پیشنهادهای لازم و تعیین کاربری اراضی واقع در روستا به منظور گنجاندن آن ها در طرح هادی و اجرای ضوابط مصوب مربوط با موافقت شورا.

42ـ مراقبت و اهتمام کامل در نصب برگه قیمت بر روی اجناس و اجرای تصمیمات شورای اسلامی بخش و روستا نسبت به ارزانی و فراخوانی خواروبار و مواد مورد احتیاج عمومی و جلوگیری از فروش اجناس فاسد شده و معدوم نمودن آن ها با هماهنگی مراجع قانونی ذی ربط.

43ـ همکاری با مراجع ذی ربط در جهت تسهیل دسترسی مردم روستا به آرد و نان مرغوب.

44ـ پی گیری و ایجاد زمینه نظارت بر امور بهداشتی روستا از قبیل کشتار بهداشتی دام و عرضه گوشت.

45ـ اجرای مقررات دهیاری که جنبه عمومی دارد و به تصویب شورا و تاییدشورای اسلامی بخش رسیده ، پس از اعلام برای کلیه ساکنان روستا لازم الرعایه است.

46ـ پیشنهاد نامگذاری معابر و اماکن و تاسیسات روستا به شورا جهت بررسی و ارایه آن ها به شورای اسلامی بخش جهت سیر مراحل لازم.

47ـ شناسایی زمینه های اشتغال و مساعدت در جهت تامین کار برای افراد جویای کاربا همکاری دستگاه های ذی ربط.

 




تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود

 


 

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 باسلام

 

با درود و آرزوی سربلندی برای مورودیهای سرافراز.

 

ضمن خوش آمد گویی به شما عزیزان  ، به اطلاع عموم اهالی مورود و دیگر عزیزان میرساند : دهیاری مورود با هدف معرفی روستای مورود ، جاذبه های گردشگری ، معرفی آداب و روسوم مردم این روستا ، زمینه های سرمایه گذاری ، محصولات دامی و کشاورزی و .... اقدام به راه اندازی وبلاگ دهیاری مورود نموده تا ضمن انجام اهداف فوق این وبلاگ پایگاهی شود در جهت تبادل اطلاعات ، اطلاع رسانی عمومی به اهالی و معرفی فعالیت های دهیاری .امید است این پایگاه با همکاری شما عزیزان به مرور تکمیل گردید تا ضمن دسترسی سریع به اطلاعیه ها و سایر اطلاعات روستا ، در آینده نزدیک از این طریق هر خانواده اطلاعات خود را ثبت نموده تا دهیاری بتواند به سهولت به شما همشهریان عزیز خدمات ارائه نماید.

 

با تشکر: علی رحمانی ،دهیار مورود





تاریخ: برچسب:,
ارسال توسط دهیاری مورود

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

<-PollName->

<-PollItems->

اوقات شرعی